Kuvaus

Gastro Bistro FMOS Fuengirolassa tarjoaa reilua bistroruokaa skandinaavisella otteella. Maukas, parhaista raaka-aineista valmistettu ruoka on meille kunnia-asia. Paistamme tuhdit pihvit ja burgerit, savustamme lohen sopivan meheväksi ja kokoamme raikkaat, kauniit salaatit.

 

Myös juomavalikoimassa panostamme hyvään laatuun. Baarissamme on monen viskiharrastajan riemuksi kattava valikoima harvinaisiakin single malt -viskejä.

 

Viinihyllyyn poimimme ruokalistaa täydentävät puna-, valko- ja roseeviinit – jälkiruokaviinejä unohtamatta. Suosimme lähialueiden tilaviinejä, joita ei välttämättä muilta listoilta löydy.

 

Haluamme, että pääset maistamaan uusia elämyksiä. Siksi pidämme hinnoittelun hyvin maltillisena, niin ruokien kuin juomienkin suhteen.

 

Palvelemme mutkattomasti, mutta ammattitaidolla. Voit luottaa siihen, että vierailusi on onnistunut, poikkeatpa lasilliselle, tai koko illaksi juhlimaan isommalla porukalla.

 

Katso vaihtuvat keittiön sesonkiherkut ja tarjouksemme Facebook-sivuilta.

 

Meille on helppo tulla, viihtyisä bistromme sijaitsee muutaman korttelin päässä Fuengirolan satamasta. Tervetuloa viihtymään!

Sijainti

Calle Colón, 6, Fuengirola, Espanja

Yhteydenotto