Kuvaus

Trager on lempeä, miellyttävä ja kivuton manuaalinen hoitomuoto. Käsittelyssä käytetään venyttäviä, keinuttavia, värisyttäviä ja rytmisiä liikkeitä. Tavoitteena on liikkeen vapaus, kivuttomuus, kehon toiminnan tasapainottaminen ja yleinen hyvinvointi kehossa.

Miellyttävä kosketus lisää ihmisen hyvinvointia vähentäen stressiä, ärtyneisyyttä ja levottomuutta, parantaa unenlaatua ja keskittymiskykyä. Kevyt kosketus stimuloi sidekudoksessa eli faskiassa olevia paineeseen reagoivia hermoreseptoreita aikaansaaden autonomisen hermoston eli sen tahdosta riippumattoman hermoston rauhoittavan osan aktivoitumisen kautta syvän rentoutumisen tunteen.

Tahdosta riippumattoman hermoston rauhoittavaan osaan vaikuttamalla tehostetaan kehon kykyä päästää irti jännityksestä ja palautua normaalitilaan stressaavan tilanteen jälkeen. Trager-hoidon tarkoituksena onkin purkaa kehoon eri syistä kehittyneitä erilaisia suojaavia ja puolustavia asento- ja liikemalleja sekä jännitys-, kipu- ja epätasapainotiloja.

Trager parantaa myös aistimuksellista tietoisuutta antaen aivoille virheettömämpää kuvaa omasta kehosta ja sen tilasta, joten sillä voidaan lievittää myös erilaisten neurologisten tautien ja hankalien kiputilojen oireita.

Tragerin fysiologisia vaikutuksia ovat mm. asento- ja liiketuntoaistin herkistyminen, faskioiden ja hermokudoksen liikkuvuuden paraneminen, lihasten rentoutuminen, nivelten liikkuvuuden lisääntyminen, sisäelinten liikkeen ja toiminnan paraneminen sekä verenkierto- ja lymfajärjestelmän aktivoituminen.

Palveluihimme kuuluu myös:

  • Fysioterapia
  • Osteopatia
  • Hieronta
  • Viskeraalimanipulaatio
  • Asennon ja liikkeenhallinnan harjoitteet
  • Faskia-, lymfa- ja arpikudoskäsittelyt
  • Fasciastone – lämpökivi/alipainehoito (kts. linkki alla)

https://youtu.be/J01RVO3Si90

 

Ota yhteyttä:

Sari Lehto      Trager-terapeutti

+358 45 8111 231

Ari Pajunen   Trager-terapeutti, osteopaatti, urheiluhieroja, fysioterapeutti

+358 400 259 930

 

(video is used by permission from Trager Instructor Roger Tolle)

Video
Yhteystiedot
Sijainti

Av. Ramón y Cajal, 52, 29640 Fuengirola, Málaga, Espanja

Yhteydenotto

    Seuraa meitä