Otsikko

Virtuaalinen Suomi-kylä kokoaa maailmalla asuvat suomalaiset yhteiseen tapahtumaan 7.-13.6.2021. Ensimmäistä kertaa järjestettävä virtuaalinen kohtaamisareena käsittelee Suomen ulkopuolella asuville suomalaisille tärkeitä aiheita. Suomi-kylän järjestää Suomi-Seura ry yhdessä laajan yhteistyökumppaniverkoston kanssa. Kylä on auki koko tapahtumaviikon 24/7.

Suomi-kylä rakentuu ulkosuomalaisille tärkeiden ja paluumuuttoon liittyvien teemojen ympärille: ulkosuomalaisten identiteetti, perhe maailmalla, suomen kielen ja suomalaisen kulttuurin merkitys sekä paluumuutto. Lisäksi Suomi-kylässä on tarjolla tietoa opiskelu-, harrastus- ja työmahdollisuuksista Suomessa, neuvontaa, keskustelutilaisuuksia muun muassa yhteisöllisyydestä ja ikääntyvien läheisen tukemisesta kaukaa.

Suomi-kylässä voi tavata muita ulkosuomalaisia kyläkahvilassa tai puistossa, osallistua kyläkoulun suomen kielen tunnille, rauhoittua kyläkirkossa, keskustella viranomaisten kanssa mm. passi-, asevelvollisuus-, verotus- ja eläkekysymyksistä ja ottaa osaa webinaareihin.

Suomi-kylä on avoin kaikille ulkosuomalaisille ja ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille. Rekisteröityminen Suomi-kylään aukeaa 24.5.2021 Suomi-Seuran verkkosivuilla www.suomi-seura.fi Tapahtumaan mahtuu 3.000 osallistujaa. Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja Suomi-kylätapahtumasta antaa:

hankepäällikkö (Suomi-kylä) Kaisa Pudas +358 (0)44 710 9606
kaisa.pudas@suomi-seura.fi

toiminnanjohtaja Tina Strandberg +358 (0)44 712 9230
tina.strandberg@suomi-seura.fi

Tapahtuman kotisivut:
https://suomi-seura.fi/virtuaalinen-suomi-kyla-7-13-6-2021/

Tapahtuma alkaa
  • 00

    Päivää
  • 00

    Tuntia
  • 00

    Minuuttia
Tapahtuman sijainti

Virtuaalinen

Kategoriat
Yhteydenotto