Kuvaus

AthletiQ Finland on perheomisteinen matkatoimisto, joka on erikoistunut urheilu- ja elämys -ryhmämatkoihin. Kotipaikkamme on Costa Blancalla, Torreviejan läheisyydessä, Alicanten alueella, Espanjan auringon alla. Suunnittelemme ja toteutamme ryhmällenne toiveidenne mukaisen aktiiviloman. Tasaisin väliajoin järjestämme myös erilaisilla urheiluteemoilla matkoja, joihin voi osallistua yksinkin.

Yritysten etätyö-, virkistäytymis- ja työhyvinvointi- sekä kumppanimatkoille vaivattomasti ja kustannustehokkaasti! Majoitukset, ruokailut ja aktiviteetit suunnittelemme yhdessä yrityksenne toiveiden mukaisesti. Käytännön toteutuksen järjestämme siten että teidän tehtäväksi jää nauttia matkasta! Joukkueet ja erilaiset ryhmät palvelemme ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Aktiviteetti-listamme kattaa erilaisten urheilujen lisäksi mm. viininmaistelut, hevosvankkuri-ajeluista kylpyläreissuihin ja päiväretkiin esim. vesiputouksille tai historiallisiin lähialueen kaupunkeihin. Erilaisia synttäri- yms ryhmälomia olemme toteuttaneet hyvinkin erilaisilla teemoilla.

Järjestämme myös pyöräilylomia Costa Blancalla Torreviejan alueella, jolle voit osallistua yksin, kaveriporukalla tai seurasi jäsenien kanssa. Nauti pyöräilystä opastetuilla pyöräretkillämme tai omaa tahtiasi omassa rauhassa alueen upeilla pyöräreiteillä. Kaikki järjestelyt kuten majoitus, lennot, ruokailut ja juomapuoli on hoidettu valmiiksi, jotta Sinä voit rauhassa keskittyä pyöräilyyn ja rentoutumiseen.

Seuraava pyöräilyloma järjestetään 19.4. - 25.4.2020. Lue lisää tästä.

Sijainti

Calle Juan XXIII, 30, 03193 San Miguel de Salinas, Espanja

Yhteydenotto

    Seuraa meitä