Kuvaus

MEISTÄ

Kun puhumme meistä, puhumme Finnvillan tiimistä, johon kuuluu markkinointikoordinaattorimme, valokuvaaja, graafinen suunnittelija, sisustussuunnittelija, kiinteistövälittäjät ja toimitusjohtajamme. Yhdessä olemme palvelleet suomalaisia asiakkaitamme jo vuodesta 2014, jotka vuodesta toiseen hakevat kauttamme sitä laadukasta kotia, jossa voivat viettää aikaansa lyhyen loman ajan tai pidempiaikaisesti.

Yrityksestämme on lyhyessä ajassa tullut yksi eniten asuntoja suomalaisille välittävistä yrityksistä aurinkorannikolla. Pidämme huolta, että asiakaslomakkeisiin vastataan aina mitä pikimmiten ja asiakaspalvelu puhelinteitse on tehokasta.

 

Asuntojen kunto
Aurinkorannikolla on paljon asuntoja, joissa on kosteus-, home- tai torakkaongelmia. Meille on tärkeää, että asunnot ovat home- ja torakkavapaita, asiaan liittyen vuokrasopimuksessa on ehto, joka sitoo asunnon omistajan korjaamaan välittömästi vesivahingot ja hän on myös vastuussa tuholaishyönteisten torjunnasta. Tarkistamme jokaisen sivustomme vuokrakohteen kelvollisuuden ja valokuvaamme nämä.

 

Asuntonäytöt
Ilmoitamme julkisesti Facebookissa asuntonäytöistä, joihin yleensä saapuu asunnon omistaja ja monesti myös yksi työntekijöistämme. Voit myös erikseen pyytää asuntonäyttöä, näytämme asunnot mielellämme jos nämä ovat vapaana vuokralaisista. Emme ehdottomasti näytä asuntoja silloin kun niissä on vuokralaiset.

Päivitämme Facebook-sivustoamme jatkuvasti uusilla vuokrakohteilla. Pidämme huolen myös siitä, että sivustomme asuntojen vapautumispäivämäärät pitävät paikkaansa asuntomainoksissa.

 

Laillisuus
Yrityksemme laillista puolta hoitaa lakitoimistomme Daemi Zabalza & asociados lakiasiantuntijat Marbellassa ja jokainen vuokrasopimus on lakimiehen laatima sopimus, joka laaditaan vuokranantajan ja vuokralaisen välille. Palvelumaksut menevät suoraan verotukseen ja maksuista saa aina laillisesti pätevät laskut. Yrityksellemme verollinen läpinäkyvyys on tärkeintä.

 

Ota yhteyttä meihin

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sivustollamme sijaitsevan yhteydenottolomakkeen välityksellä. Täytä yhteydenottolomake niin pääsemme lähettämään sinulle listan eri asuntovaihtoehdoista.

Asiakaspalveluosasto palvelee suomen kielellä ma-pe 11:00-18:00 Espanjan aikaan, sähköpostitse asunnot@finnvilla.com sekä puhelimitse +34 611295356.

Kun olet löytänyt sopivan vuokrakohteen, kerromme sinusta vuokranantajalle ja jos hän hyväksyy sinut vuokralaiseksi pääset varaamaan toivomasi vuokrakohteen. Lähetämme sinulle sähköpostitse asunnon varaustiedot, joka sisältää asuntotiedot sekä vuokranantajan henkilö- että tilitiedot.

 

 

Ei saatavilla
Aukioloajat eivät ole saatavilla
 • Maanantai

  11:00 - 18:00

 • Tiistai

  N/A

 • Keskiviikko

  N/A

 • Torstai

  N/A

 • Perjantai

  N/A

 • Lauantai

  N/A

 • Sunnuntai

  N/A

 • 6.12.2022 06:54 paikallista aikaa

Sijainti

Fuengirola, España

Yhteydenotto