Kuvaus

Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto on yliopisto kaikille – niin kotimaassa kuin etäyhteyksien päässä. JYU avoimessa voit aloittaa yliopisto-opintosi jo tänään ja opiskella joustavasti verkon välityksellä lukuisia eri oppiaineita aina kauppatieteistä kasvatusalaan, psykologiasta sosiaalityöhön. Laajojen verkko-opiskelumahdollisuuksien avulla saat opinnot osaksi arkeasi siellä missä milloinkin olet. Verkkosivuiltamme löydät tiedot opinnoista, jotka voit suorittaa täysin etäopintoina.

 

Voit suorittaa avoimessa tutkinnon osia ja hakea avoimen väylältä tutkinto-opiskelijaksi. Tutkinto-opiskelupaikan saamisen jälkeen avoimessa  tehdyt opinnot hyväksiluetaan osaksi Jyväskylän yliopiston tutkintoa. Suuri osa JYU avoimen opiskelijoista opiskelee kehittääkseen osaamistaan mm. työelämän tarpeisiin, moni tähtää tutkintokoulutukseen. Saat meiltä myös osaavaa ohjausta tutkintotavoitteisen opiskelun suunnitteluun avoimessa yliopistossa.

 

Avoimessa yliopistossa opiskelet samoja opintoja kuin tutkinto-opiskelijana JYU:ssa. Avoimiin opintoihin ei ole pääsyvaatimuksia ja niiden hinta on korkeintaan 15 euroa opintopisteeltä. Noin 50 oppiaineestamme kahteen (draamakasvatus ja kirjoittaminen) on haku ja rajallinen sisäänotto.

 

Suureen osaan JYU avoimen yliopiston opinnoista voit ilmoittautua vaikka heti. Vaalimme laadukasta opetusta ja palautetta, ja olemme tukenasi erilaisissa akateemiseen opiskeluun liittyvissä kysymyksissä.

 

Tutustu JYU avoimen opintotarjontaan: avoin.jyu.fi/fi/opintotarjonta

Kiinnostaako avoimen väylä? Tutustu JYU avoimen väylän hakukohteisiin: jyu.fi/avoimen-vayla

 

Lisätietoja etäopinnoista ja jatko-opiskelumahdollisuuksista opintoneuvojaltamme Riina Kärkkäiseltä:
puh. +358504280805

HelpJYU-palveluportaalimme kautta voit varata ajan opintoneuvojallemme tutkintotavoitteisen opiskelun ohjaukseen: https://help.jyu.fi/

Suora linkki ajanvarauslomakkeelle tästä.

Video
Suljettu nyt
Suljettu tänään
 • Maanantai

  09:00 - 15:00

 • Tiistai

  09:00 - 15:00

 • Keskiviikko

  09:00 - 15:00

 • Torstai

  10:00 - 15:00

 • Perjantai

  10:00 - 15:00

 • Lauantai

  Suljettu nyt

 • Sunnuntai

  Suljettu nyt

 • 23.6.2024 00:51 paikallista aikaa

Sijainti

Seminaarinkatu 15, 40100 Jyväskylä, Suomi

Yhteydenotto