Kuvaus

Meillä on laaja valikoima erilaisia kohteita kuten Nueva Alcaidesa, Golf & Beach, Terrazas de Alcaidesa, Marina de Alcaidesa ja Mar Azul) sekä uudiskohteita.

 

Keskitymme skandinaavisiin markkinoihin. Erityisesti suomalaisille asiakkaillemme haluamme tarjota kahta tiettyä projektiamme, joissa on avarat huoneet, nykyaikainen suunnittelu ja tyyli ja erittäin laadukas toteutus ja lopputulos.

 

VALLEY HOMES: 1-3 makuuhuoneen asuntoja Esteponassa (Málaga), joissa nykyaikainen ja tyylikäs design suoraviivoisilla ja moderneilla linjoilla. Eteläisen ilmansuunnan ansoista auringonvalon määrä on maksimaalinen. Lisäksi asuntojen suuret ikkunat aukaisevat uskomattomat näkymät ulos ja yhdistävät asunnon ympäröivään kauneuteen.

Yhteydenotot englanniksi tai espanjaksi:
Micaela Franco - 686 244 542
Denise Herzogova - 696 148 226
Myyntitoimisto: C./ Flaminio con C./ Salvador, 29680 Estepona

 

SENSES VILLAGE: 2-4 makuuhuoneen asuntoje Esteponassa (Màlaga). Terassien arkitektuuri ja suunnittelu lisäävät niiden vaikuttavuutta. Kaikki keittiöt ovat täysin varusteltuja ja puupinnat ovat valkoisia. Lisäksi pääset itse vaikuttamaan lopullisiin lattia ja laattavalintoihin! Taloyhtiön yhteiset tilat ovat kohteen päävetovoimista: uima-allas, pádel-kenttä, minigolf, petankki-kenttä, kuntosali sekä yhteiset oleskelutilat.

Yhteydenotot englanniksi tai espanjaksi: Tania Caruso +34 683 362 452
Myyntitoimisto: N-340, Km 145, 29688 Estepona (Málaga)

Video
Sijainti

Calle Padilla, Madrid, Espanja

Yhteydenotto

    Seuraa meitä