Kuvaus

Martínez-Echevarría abogados on jo vuodesta 1983 lähtien Espanjassa toiminut lakitoimisto. Toimipisteitä sijaitsee ympäri Espanjaa ja Aurinkorannikon alueella niitä on useita (mm. Benalmádena, Fuengirola, Málaga ja Marbeilla).

Toimisto tarjoaa monipuolisia ja nykyaikaisia lakipalveluja yksityishenkilöille, perheille ja yrityksille yli 250 ammattilaisen voimin. Martínez-Echevarría abogados on tunnettu luotettavasta, laadukkaasta ja erinomaisesta ammatillisesta erityisosaamisesta sekä vahvasta sitoutumisesta asiakkaan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Martínez-Echevarría abogadosin palveluihin kuuluvat lakineuvonta sekä oikeudenkäyntipalvelut.  Asiantuntemusta on saatavilla eri oikeudenaloilla, joten kaikki lakiasiat on mahdollista hoitaa kokonaisvaltaisesti samassa lakitoimistossa. Jokaista lakiosastoa johtaa oman alansa kansainvälisesti kokenut huippuammattilainen, joten myös vaativimpiin lakiongelmiin on tarvittava ammattitaito.

Erityisosaamista mm seuraavilla aloilla:
Kiinteistöoikeus
Perintö ja perheoikeus
Kauppaoikeus
Rikosoikeus
Vero-oikeus

Martínez-Echevarría abogados palvelee asiakkaitaan useilla eri kielillä, myös suomen kielellä. Esimerkiksi asuntokauppaan liittyvien juridisten prosessien hoito toimistomme kautta on sinulle helppoa ja vaivatonta.

Ota meihin yhteyttä

Sijainti

Av. Carmen Sáenz de Tejada, 29651 Las Lagunas, Málaga, Espanja

Yhteydenotto

    Seuraa meitä