Kuvaus

Sol Eyes on silmälääketieteeseen/–kirurgiaan, ortopediaan, dermatologiaan ja gynekologiaan erikoistunut kansainvälinen huippuluokan lääkäriasema Espanjan Aurinkorannikolla, Fuengirolassa.

 

Monipuolinen palvelutarjonta sekä kokeneet ammattilaisemme vastaavat siitä, että asiakkaamme ovat aina varmoissa käsissä.

 

Lääkäreillämme on vuosikymmenien, ja kymmenien tuhansien leikkausten ja toimenpiteiden kokemus sekä Suomesta että ulkomailta. Tasaisesti kasvava palvelutarjontamme täyttää kansainväliset vaatimukset. Klinikan perustanut tohtoripariskunta, Petri ja Erja Oksman, pitävät tärkeänä että laajaa asiakaskuntaa palvellaan usealla eri kielellä. Sol Eyes -klinikalla asiakas pääsee aina kokeneen erikoislääkärin  laadukkaaseen hoitoon.

 

Erityisesti silmälääkäreille- ja kirurgeille, ortopedeille, gynekologille sekä ihotautilääkärille suunnitellut tilat ja nykyaikaiset, huippulaatuiset tutkimus- ja hoitolaitteet takaavat parhaan palvelulaadun. Leikkaussali on tohtori Petri Oksmanin suunnittelema; sanomattakin selvää, että tila on huippumoderni.

 

Klinikalle on helppo tulla. Olemme Fuengirolan keskustassa, juna- ja linja-autoasemien tuntumassa. Ajanvaraus onnistuu puhelimella tai sähköpostilla maanantaista perjantaihin klo 9 – 17, tai ajanvarausjärjestelmästämme 24/7.

 

Sol Eyes toivottaa Sinut tervetulleeksi Aurinkorannikolle!

Video
Yhteystiedot
Sijainti

Avenida Alcalde Clemente Díaz Ruiz, 3, Fuengirola, Espanja

Yhteydenotto