Kuvaus

Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, jolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ympäri maailmaa. Olemme suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa 92 vuoden kokemuksella.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Suomi-Seura ry vahvistaa 1,6 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuo ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välittää ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Suomi-Seura ry edistää ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalii kulttuurista yhteyttä ja vahvistaa Suomi-kuvaa.

Suomi-seura tarjoaa ulkomaille lähteville, siellä asuville sekä Suomeen palaaville neuvontaa ja koulutusta, tiedotusta, edunvalvontaa, jäsenetuja ja Suomi-tuotteita.

Suomi-Seura ry tarjoaa myös ulkosuomalaisjärjestöille monia jäsenetuja sekä jakaa avustuksia ulkosuomalaisten kulttuuri- ja harrastustoimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön tähän tarkoitukseen myöntämistä avustusvaroista.

Voit liittyä mukaan Suomi-Seuraan henkilöjäsenyydellä tai yhteisöjäsenyydellä. Henkilöjäsenenä saat paljon etuja, kuten yhteydet Suomi-kouluihin ja alennuksia monista tuotteista ja yrityksistä. Yhteisöjäsenyyden etuihin kuuluu muun muassa neuvontapalvelu ja maksuton alustava juristikonsultaatio. Lue lisää jäseneksi liittymisestä tästä.

Liity sinäkin mukaan!

Sijainti

Mariankatu 8B, 00170 Helsinki, Suomi

Kategoriat
Yhteydenotto