Kuvaus

Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, jolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ympäri maailmaa. Olemme suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa jo vuodesta 1927.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Vahvistamme 2 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuomme ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välitämme ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Edistämme ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalimme kulttuurista yhteyttä ja vahvistamme Suomi-kuvaa.

Julkaisemme Suomen Silta -lehteä ja välitämme avustuksia ulkosuomalaisyhteisöille ja ulkosuomalaismedialle. Toimimme ulkosuomalaisten edunvalvojana Suomessa. Neuvontapalvelustamme saat tietoa, tukea ja neuvontaa niin ulkomailla asumiseen kuin paluumuuttoon liittyvissä kysymyksissä. Sähköpostitse ja puhelimitse tapahtuvan
neuvonnan lisäksi ylläpidämme kahta neuvontasivustoa: kotisivumme sekä Perhe maailmalla.

Suomi-Seura ylläpitää myös ulkosuomalaisten digitaalista osallistumisalustaa Virtaa. Virta on keskustelualusta, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille ulkosuomalaisille, paluumuuttajille tai ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille yhdenvertainen mahdollisuus saada äänensä kuuluviin yhteiskunnallisissa kysymyksissä sekä saada vertaistukea. Virrassa käydyistä keskusteluista tehdään yhteenvedot, joita hyödynnetään ulkosuomalaisten asioiden edistämisessä. Lue lisää Virrasta, rekisteröidy ja osallistu keskusteluun tästä.

Voit liittyä mukaan Suomi-Seuraan henkilöjäsenyydellä tai yhteisöjäsenyydellä. Suomi-Seuran jäsenyys on avoin kaikille ulkosuomalaisuudesta kiinnostuneille. Henkilöjäsenenä saat paljon etuja, kuten neuvontapalvelu, Suomen Silta -lehden, yhteydet Suomi-kouluihin ja suomalaisten verkostoihin maailmalla sekä alennuksia monista tuotteista ja palveluista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä tästä.

Liity sinäkin mukaan!

Suljettu nyt
Suljettu tänään
 • Maanantai

  09:00 - 15:00

 • Tiistai

  09:00 - 15:00

 • Keskiviikko

  09:00 - 15:00

 • Torstai

  09:00 - 15:00

 • Perjantai

  09:00 - 15:00

 • Lauantai

  Suljettu nyt

 • Sunnuntai

  Suljettu nyt

 • 22.6.2024 23:10 paikallista aikaa

Sijainti

Mariankatu 8B, 00170 Helsinki, Suomi

Kategoriat
Yhteydenotto